TeamThe Band

Laura Tesoro

Laura Tesoro is nog maar net 20 jaar en ze vertegenwoordigde België al op het Eurovisiesongfestival 2016 met haar laatste funky single ‘What’s The Pressure’. Op het Eurovisiesong festival in Stockholm scoorde Laura Tesoro een mooie 10e plaats voor België.

Laura zingt, danst, acteert, presenteert, … Ze groeide op in de coulissen van theaters, dus op het podium is ze als een vis in het water. Dat bewees ze meteen toen ze in 2008 de rol van Annie op zich nam in de gelijknamige musical. Ook tv-werk schrikt haar niet af, ze speelde als kind al gastenrollen in tv-series als Wittekerke, Witse en later ook in de soap Familie.

In 2010 belandde ze in het muziekprogramma ‘KetnetPOP’, waar ze haar passie voor popmuziek ontdekte. Vier jaar later eindigde ze als runner-up in ‘The Voice van Vlaanderen’. Op haar 18de verjaardag, kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit. Deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders.

In 2016 presenteerde Laura samen met Koen Wauters ‘Belgium’s got Talent’. En dit jaar zal ze in The Band samen met Jim Bakkum en Niels Destadsbader de presentatie op zich nemen. Later dit jaar zal Laura in "The Voice Kids" het jonge talent beoordelen als coach en jury.